Årets sidste arrangement – Afslutningsmatchen 21. oktober 2017 1


Tilmeldig dig årest sidste match – Afslutningsmatchen den 21 oktober – i Golfbox. Her offentliggøres og præmieres årets vindere af Tour’en. Dagen bliver en sand gaveregn.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Årets sidste arrangement – Afslutningsmatchen 21. oktober 2017

  • Søren Thorsen

    Hej Jan:
    Vi håber på løsning 1, jvf din mail. Hvis det ikke kan lade sig gøre på grund af banens tilstand, forslår jeg at vi mødes på lørdag og spiser en frokost ( som ved tak for hjælpen turneringen i lørdags) og får uddelt præmier m.m..
    Jeg synes at det er en dårlig løsning at vente til årsmødet i marts 2018 – nogle præmietagere har måske forladt klubben – andre bliver overasket over at de har vundet noget ( der er trods alt gået et halvt års tid) og jeg mener også at kunne erindre, at der møder flere op til afslutningsturneringen end ved årsmødet