Månedsturnering 14. august – Referat


Flasker, masser af flasker…

Herreklubbens mangeårige vinsponsor Skovgaard Vine stod for vinpræmier til dagens dygtigste golfspillere og klappe-præmier til nogle der “bare” var heldige 🙂

Vores kære formand havde gjort sig ekstra umage med at sørge for dejligt golfvejr og takket være hans regndans kunne der også ses grønt græs på fairway for første gang i mange uger – skønt syn!

Om det var det gode vejr eller udsigten til præmier, som var årsagen til de pæne scores vides ikke, men de 64 spillere gjorde det så godt – eller i det mindste gennemsnitligt – at CBA blev 0 (grænser for handicapregulering uændrede). Spillet “gled” også så godt for de fleste bolde at runden kunne afvikles i godkendt tempo – Holdet med start på hul 9 måtte dog modtage “skammens skildpadder” som dem der sidst afleverede scorekort…

Uanset hvordan udfordringerne på banen blev klaret kunne man glæde sig over Golfcaféens lasagne med salat og hjemmebagt brød. Matchfee’ens inkluderede øl/vand kunne desuden suppleres, da Asger Balle havde lavet hole-in-one på hul 9 – Tak for skænken og tillykke!

Desværre var der ikke nærmest hul på hul 9 i denne omgang, men selvfølgelig måtte der improviseres en ekstraordinær flaske-præmie til Asger for hole-in-one og turneringens eneste Eagle.

Søren Spangsberg fortalte på vegne af Skovgaard Vine om muligheden for at deltage i en smagning af vine fra det makedonske vin hus Kamnik, som tidligere har leveret 1. præmie vin til Herreklubben. Detaljer om smagningen er endnu ikke 100% fastlagt, men hvis man har interesse i at smage (og købe) den gode vin kan Søren Spangsberg kontaktes for yderligere information.

Resultater

Individuel konkurrence

 1. Henrik Jørgensen (A), 39 point
 2. Jan Christensen (C), 38 point (22 på bag-ni)
 3. Sven Meistrup (B), 38 point (20 på bag-ni)
 4. Per Samsøe Iversen (A), 37 point (19 på bag-ni)
 5. Henrik Westgaard Andersen (B), 37 point (16 på bag-ni)
 6. Heine Vittrup (A), 36 point (18 på bag-ni)
 7. Wagn Erik Nørgaard (C), 35 point (20 på bag-ni)

Henrik Frengler og Leif Lundgaard havde også 35 point, men måtte med færre point på bag-ni nøjes med et “Nåårh…”

 

Holdkonkurrence

“Worst balls” – De to dårligste stableford scores for hvert hul talte til holdkonkurrencen, som med 57 point (33 på bag-ni) blev vundet af holdet der startede på hul 5:

 • Henrik Jørgensen (A)
 • Wagn Erik Nørgaard (C)
 • Finn B. Pedersen (D)

Holdet fra hul 6, anden start, havde også præsteret 57 point, men med 29 point på bag-ni måtte de nøjes med et “Nåårh…”

 

Nærmest hul

 • Hul 4: Preben Ryvard (C), 1,54 m
 • Hul 12: Henning Andersson (A), 1,07 m

Laveste brutto-score (af en ikke-pro)

Henrik Jørgensen (A) kunne nøjes med 76 slag.

 

Med 6 præmier ud af 13 var det spillere fra A-gruppen der klart fik mest med hjem fra dagens præmiebord, så ingen grund til at “mukke” over at det altid er “høj handicap spillere” der vinder!

Der var (igen) mange som tilmeldte sig turnering efter fristen på golfbox var udløbet – Det er selvfølgelig glædeligt at flere vil deltage, men da det giver ekstra arbejde med startlister og kræver håndtering af kontant turneringsfee bedes i tilmelde inden fristen udløber… Fremover vil efter-tilmelding koste et forhøjet turneringsfee, hvilket forhåbentlig kan motivere til overholdelse af fristen.

Næste månedsturnering er 11. september med start kl 15:00 – Tilmeldingen på golfbox har været åben siden 11. august og lukker fredag den 7. september kl 12:00, så få det nu bare gjort allerede nu 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.