Sommertur 2015 1


Sankt_Knud_GK

Herreklubbens sommertur 2015 går til Fyn.

Vi kører samlet i bus fra Værløse Golfklub om morgenen lørdag den 13. juni. Vi spiller Sct. Knuds GK lørdag og Svendborg GK søndag.

 

Turens pris er kr. 1.950,- og for dette beløb får du:

 • Bustransport.
 • 2 x greenfee.
 • Ophold i delt dobbeltværelse på Hotel Svendborg. (Enkeltværelse kan fås for en merpris på kr. 200,-)
 • 3-retters middag lørdag aften.
 • Stor morgenmadsbuffet søndag morgen.
 • Mulighed for at vinde en eller flere af de mange præmier, samt den ærefulde “Blå Golfer” titel.

 

Da vi kun har et begrænset antal pladser og enkeltværelser til rådighed, tilrådes hurtig tilmelding.

 

Tilmelding til Herreklubbens kassemester Ole de Neergaard på odn@herreklub.dk. Husk at oplyse medlemsnummer og navn, samt om du ønsker enkeltværelse. Samtidig med tilmeldingen indbetales kr. 500,- til herreklubbens konto 5366-0000241319  med angivelse af medlemsnummer og navn. Restbeløbet opkræves i begyndelsen af maj.

 

Har du spørgsmål til ovenstående kan du kontakte en af nedenstående.

 

Karsten Meier (29410170) karsten@bcbnet.dk / Finn Holm Nielsen (24809330) finnholmn@gmail.com

 

Svendborg_gk_wide


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Sommertur 2015

 • Den Blå Golfer

  Årets herretur startede fra parkeringspladesen foran Værløse golfklub. Der var livlig aktivitet med at få pakket bussen ved ankomsten ca. kl. 8 lørdag morgen. Det var en gruppe forventningsfulde herrer med højt humør og masser af golfsnak, der satte sig ind i bussen med afgang mod Sct. Knud’s golfbane ved Nyborg.
  Vejret så fornuftigt ud med svag vind og måske lidt støvregn i sigte til golf runden. Ved ankomst var der sol og dejligt tørvejr og scorekort blev delt ud af tur arrangørerne, så opvarmningen kunne gå i gang.
  Egen opvarmning bestod af chipping og putting og drivning rangen blev fravalgt.
  Det blev tee tid og egen golfbold bestod af Peter Damsø, kasseren Ole de Nedergaard, Johnny Gøling og undertegnede. Det viste sig at blive til noget af en førerbold, da resultatet viste placeringer som 1, 3 og delt 4 efter rundens udskejelser. Inden da var der flere spændende oplevelser på de forskellige huller. Vinden udeblev som lovet og lidt støvregn blev det også til undervejs og heldigvis i lille skala, så vejr betingelserne var fine til at lave 38, 35 og 34 stableford point. Admiral titlen var ikke rigtig i spil i vores bold udover på hul 10 og 11, da selv de skarpeste forsøg på at komme i spil hertil bl.a. på hul 10, hvor en unavngiven medspiller ”drivede” 5 meter frem og 70 meter op i himmelen efter at have ramt træets grene 10 m ovenfor – holdt bolden sig tør selv med en sø 15 meter fremme – utroligt men sandt. Hul 11 er vandet i spil med en grøft/vand foran green for 2. slaget til green, men selv her holdt bolden sig tør selvom flere var sikker på at mindst 1 bold var gået direkte i vandet.
  Efter et dejlig hul 19 med genopfriskning af mistet væske mv. gik turen videre til hotel Svendborg, hvor der skulle overnattes og fejre dagens resultater og udnævne årets admiral.
  Da man havde været heldig at blive sambo med formanden, som jo var yderst lokal kendt i området, hvilket skulle vise sig senere, fik man et indblik i det store arbejde og vigtige møde aktiviteter, som er nødvendige for at en sådan stor og vigtig turnering kører på skinner. Det var en fornøjelse at være med til at afslutte tidligere års aktiviteter, således at man ikke skulle holder styr på disse i fremtiden.
  Middagen kaldte og nye spændende udfordringer kom frem, da dagens golfbold skulle udvælge bøffens ledsager. Efter lidt votering blev der bestilt spændende australsk ledsager. Kælderen var løbet tom, men mod et lille tillæg fandtes der en private reserve udgave, hvilket blev godtaget, ”den burde jo ikke være ringere”. Prøvesmages skulle den og straks blev der bestilt en ekstra flaske, da den absolut var ”himmelsk”. Der blev aftalt med den kvindelige tjener at rest lagret kunne købes privat til hjemtagning – men sådan gik det ikke for rygtet løb hurtigt og pist havde resten af herreklubben aftaget restlagret.
  Formanden levede flot op til lokal kendskabet og de heldige, der deltog i rundvisningen af Svendborgs ”pubber” var også mærket til søndagens runde – rundvisningen sluttede ca. kl 04.
  Søndag blev en flot og dejlig golfdag med tørvejr, blæst og sol. Der blev spillet tæt i næstsidste bold, hvor ”Mr Par” lagde flot ud på de første 6 huller for nu skulle titlen genvindes for første gang. Al den flotte ros fra den blå golfers medspillere resulterede desværre i et par out of bounds slag og pludselig var alle i bolden i spil til at presse føre bolden. Det blev klart efter 9 spillede huller at der var gode muligheder for at det blev i 2 sidste bold at den blå golfer 2015 skulle findes. Det blev en tæt og spændende afslutning med god golf, og med en dejlig birdie på 17’ par 5 hullet – blev der ro på, og gode 41 point sikrede at en ny blå golfer var fundet i 2015.
  Tak for en dejlig tur til alle, der var med og ikke mindst alle arrangørerne – jeg glæder mig allerede til næste år.
  Den Blå Golfer 2015