Eclectic 2014


På HERREKLUBTOUREN 2014 fortsætter vi med eclectic scorekort, en sidekonkurrence hvor vi henover en del af sæsonen oparbejder et idealscorekort på tirsdage med spil på HERREKLUBTOUREN 2014. Reglerne for eclectic scorekort er følgende:

Periode

Eclecticsæsonen starter den 8/4 og slutter den 7/10. Eclectic turneringen afsluttes med præmieoverrækkelse til Herreklubbens afslutningsmatch.

Rækker

Der spilles i de samme rækker som på HERREKLUBTOUREN 2014 med præmier i hver række. Det er handicap ved indmeldelsen i Herreklubben i 2014, der afgør hvilken række der spilles i, og man spiller i samme række hele sæsonen.

Matchform

Vi spiller med bruttoscore, dvs. laveste samlede bruttoscore vinder. Der skal således være noteret en bruttoscore på alle huller ellers kan man ikke deltage i kampen om placeringerne. Der gives et fradrag i scoren på 20 % af handicappet registreret 1. gang, der spilles eclectic. F.eks: Har spilleren med hcp. 10 opnået en bruttoscore på 70 bliver det endelige nettoresultat 70 – (20 % af 10) eller 68. Nettoresultatet opgøres med 2 decimaler.

Markering af eclectic-score

Eclecticscores gælder kun fra godkendte scorekort fra en 18-hullers runde på HERREKLUBTOUREN 2014. Valgte eclecticscores markeres altid med et stort og tydeligt E.

Ændring af eclectic-score

En eclecticscore kan ændres på alle huller så ofte man er i stand til det. Ændring sker ved at notere et E ud for scoren. Ved notering af E ud for scoren overskriver turneringsledelsen tidligere resultater uanset om resultatet ved E’et er bedre eller dårligere end tidligere opnåede resultater.

Gyldighed af eclectic-score

Der kan kun scores hvis der  spilles fra tee-sted 58 eller 63 (gult eller hvidt teested)

Der kan ikke opnås en eclecticscore på et hul, hvis:

  1. Der spilles til en midlertidig green (vintergreen)
  2. Hullet er afkortet på anden vis
  3. Hullet er lukket
  4. Der som følge af banelukning er spillet på en anden bane.

Resultat

Ved lighed afgøres præmierækkefølgen ved denne vægtede rækkefølge.

  1. Bedste score på de sidste 9 huller,
  2. De sidste 6 huller,
  3. De sidste 3 huller
  4. Det sidste hul (18.)
  5. Er de sidste 9-huller helt ens vinder spillere med højeste handicap før runden den 7/10 2014.

Øverste myndighed

Tourledelsen, bestående af:

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.