Resultater 11


Klik for at åbne Herretour stilling

Klik for at åbne Herretour stilling

Klik for at åbne Eclectic stilling

Klik for at åbne Eclectic stilling

Resultater er i Excel (.xls) fil-format. Hvis du ikke har dette program installeret kan det gratis OpenOffice hentes her.


Resultaterne opdateres jævnligt i sæsonen. Dog vil herrreklubbens frivillige forbeholde sig ret til at passe arbejde, familie og ferier, så der kan godt gå lidt tid fra du har været på banen til resultatet af indsatsen fremgår af resultattavlen. Hav tålmodighed.

I sæsonens start vil man få sidste års slutstilling op, dette vil være tilfældet indtil første leaderboard for indeværende sæson er klar.

Det er vigtigt at påpege, at månedsturneringerne finder sine vindere på dagen. Arrangementerne giver ikke mulighed for nøjere gennemgang af scorekort. Da disse scorekort ligeledes tæller på Herretouren, må man forvente at Herretourens matchledelse er mere grundig med kontrollen. Husk derfor, såfremt I ikke vil diskes, at føre kortene nøjagtigt – og huske underskrift for både spiller og markør.

Som service til scoreregistreringen bedes I udfylde Række feltet med den række spilleren tilhører, jvf. årets rækkeinddeling.

Tour- og Eclectic vindere gennem tiderne


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

11 thoughts on “Resultater

 • Søren Jonasen

  Solen skinnede, så nu kom D-rækken i gang. Pludselig var der 19 deltagere mod i alt 8 spillede runder de første 2 uger.

  Ellers skete der ikke meget andet end, at Urs igen bragte sig i spidsen for det hele. Personlig havde jeg en jævn runde, hvor jeg tilmed tabte sodavand, og det ved dem, der kender mig, at jeg ikke kan lide.

  • Urs Kent

   Det var en lidt ujævn runde, men den havde gyldne momenter og putteren, som jeg ellers overvejede at sende på pension var brændvarm og holede det meste indenfor 5 m.

 • Søren Jonasen

  Svære pindplaceringer i dejligt vejr gav lave scores. Bortset fra Flemming Tjäder og Jacob Martens, som begge lavede 40 point.

  Værd at bemærke er vel også at Kai Øivinn Bråthen er første mand under 60 på eclectic. Han er nu på 59. Ret flot set herfra.

 • Søren Jonasen

  Meget blæst og ingen ændringer i toppen af nogen rækker.

  Bedste runder med score på alle huller var Peter Bonne Eriksen med en 82’er. Det var også ham, der lavede flest point 39.

 • Søren Jonasen

  Der er sket lidt siden jeg skrev sidst. Jeg har været i London, og så har Jan Strømsted lavet hole in one på hul 4 den 22. juli.

  Her den 29. juli har Jens Veiergang gået en runde i 72 slag (lig par) og fået 42 point. Det sendte også Jens ned på 62 bruttoslag i eclectic, hvilket dog kun er nok til en andenplads efter Morten Viholt, som har lidt højere handicap. Flest point lavede dog Claus Kildegaard med 43.

  Det er vel også værd at bemærke, at Urs er begyndt at lave mere end 36 point pr. runde, og han har lagt sig suverænt i spidsen i B-rækken med 357 point.

  I eclectic overtog Morten Dam Rasmussen (ex- blå golfer) førstepladsen i række D med bl.a. en Birdie på hul 4.

 • Søren Jonasen

  Det blev højt i dag. Måske troede Michael Espersen, at han lavede dagens højeste score med 42 point, men den blev overgået af vores formand Jan med 43 point. Superflot.

  Så lavede Søren Topp Nielsen sin 4. hole in one i dag. Men han mangler stadig hul 9. Tillykke.

  Bedste bruttoscore klarede Kai Øivinn Bråthen med 76 slag.

  Der var ingen ændringer i toppen af touren i nogen af grupperne, men i eclectic skete der noget: Jan Christensen overtog førstepladsen i D-gruppen med 75 slag og i B-gruppen overtog Johnny Hansen førstepladsen med 66 slag, efter at han endelig fik sin par på hul 3. I A-gruppen overtog Morten Viholt førstepladsen med 65 slag og højere handicap end de to andre på 65 slag.

 • Søren Jonasen

  Søren Olsen lavede 40 point, og både Henning Andersson og Kai Øivind Braaten gik en 78’er.

  På touren gik Jacob Brandt i spidsen i A-gruppen, Lars Ravnholt Jensen i C-gruppen og Erik Boye med kun 9 spillede runder i D-gruppen. Michael Espersen holdt sin suveræne førsteplads i B-gruppen.

  I eclectic tog Jan Kyhse førstepladsen i a-gruppen med 65 slag, mens der ikke var ændringer i toppen i de andre grupper.

 • Søren Jonasen

  Der skete meget i ugen. 1. pladsen i A-gruppen blev overtaget af Carsten Møgelgaard med 311 point, og i B-gruppen overtog Michael Espersen 1. pladsen med 315 point. I C-gruppen overtog Dennis Petersen 1. pladsen med 305 point.

  Per Ehlers præstede 43 point, endda med en streg på hul 14, og Jan Kyhse gik en 77’er.

  Ole Nielsen lavede hole in 1 på hul 9 og Thomas Vagn Andersen lavede det samme på hul 4. Her var jeg endda markør.

  Sidst var der 86 spillere på banen, og kun 2 havde ikke underskrevet deres scorekort.

 • Søren Jonasen

  Laveste score i ugen blev 79 slag præsteret af Morten Viholt, som samtidig havde den bedste stablefortrunde med 40 point. Så nu er han igen under handicap 10.

  Værd er det nok også at nævne Urs Kent overtog førstepladsen i Eclectic i B-rækken med bl.a. en Birdie på hul 11.

  Række A, B og C føres med 293 point af Jacob Brandt, mig selv og Peer Hoffmann.

 • Søren Jonasen

  Laveste score i ugen blev præsteret af Jens Weiergang med 78 slag brutto. Samtidig bragte han sig a point med Jacob Brandt i eclectic med 67 slag.

  Højeste stablefort score blev præsteret af det tidligere bestyrelsesmedlem Tonny Jespersen med 40 point. Flot.