Herreklub-tour 5


Med udgangspunkt i Herreklubbens formål om at fremme det sociale samvær og styrke medlemmernes golfspil afholdes den gennemgående turnering: Herreklub-touren.

Herreklubbens medlemmer har fortrinsret til at bestille tider på herredagen (tirsdag), om formiddagen mellem kl. 08:00 og 09:50, samt om eftermiddagen mellem kl. 12:30 og 16:50.

Tiderne reserveres via Golfbox efter gældende bestillingsregler. Hvis Herreklubbens medlemmer ikke benytter alle tider, så frigives de automatisk til klubbens øvrige medlemmer og gæster tre dage før.

 

Læs flere indlæg >>


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

5 thoughts on “Herreklub-tour

 • Peer Hoffmann

  På vegne af Lars Ravnholt, Henrik Svane og undertegnede:

  I går, tirsdag den 20. juni 2018 gik jeg i en tre-bold på hul 10, hvor vi efter et par minutters søgning lidt kort af klokken blev bombarderet af flere bolde fra de bagved spillende, hvis bolde alle fløj forbi os, dvs. længere end klokken!

  Vi råbte tilbage efter at vi næsten havde fået den første bold i hovedet, men der kom to bolde mere flyvende med mindst samme længde!
  Vi tee-ede disse tre bolde op og ringede herefter med klokken, men har endnu ikke fået vores tees tilbage, ej heller en undskyldning i klubhuset efterfølgende!

  Når man kan slå længere end klokken, bør man som minimum lige tjekke, om der er spillere foran!

 • Søren Jonasen

  Kære Alle
  Så kom vi i gang med mange spillere på banen. Desværre var der 4 spillere, som ikke gad at skrive under på deres scorekort. Det betyder, at de hverken fik registreret score eller de ellers flotte resultater til eclectic.

  Jeg kan kun opfordre til at sikre, at både spiller og markør skriver under på scorekortet.

  mvh

  Søren

 • Søren Jonasen

  Vi har nu uploaded i en meget gammel version af Excel, så alle skulle gerne kunne læse resultater på alle mulige medier og i alle mulige programmer. Hvis ikke det er tilfældet, så send mig gerne en mail.

  mvh

  Søren

 • Søren Jonasen

  Kære Alle
  Inden jeg slog ud på hul 5 tirsdag den 18. april besluttede den samlede turneringsledelse, at eclectic ikke skulle være mulig den dag, da vi slog ud fra tee 49. Så jeg har ikke registreret nogen E’er på hul 5 den dag.

  mvh

  Søren

 • Søren Jonasen

  Så kom vi i gang igen – dejligt. Lars Brunsgaard og Jerome Tannis lagde begge ud med en bruttoscore på 82. Jerome fører herefter touren i A-gruppen.

  I B -gruppen satte bestyrelsen sig på de 3 første pladser. Urs blev henvist til en 3. plads. Ole lavede brutto 38 slag på bagni – super. Han fører også eclectic totalt med 85 slag, primært fordi A-spillerne er for fine til at registrere bogies.

  C og særligt D-spillerne venter med at gå i gang til det bliver varmere i vejret. I begge rækker var 30 point nok til en førsteplads.