Nyt fra Herreklubben – eller rettere intet nyt…


Kære Herreklubmedlem

Selvom der nu er åbnet for bag-9, er Herreklubbens aktiviteter stadig sat på pause. Indtil videre har vi suspenderet Tour’en til og med den 5. maj. Det betyder også, at den planlagte åbnings turnering her i april er udskudt. Vi vender tilbage i begyndelsen af maj med en ny prognose.

Som en ekstra servicemeddelelse kan vi oplyse, at Påsken også er aflyst, da adgang til Getsemane Have er blevet forbudt af Pontius Pilatus efter samråd med Kong Herodes og Mette Frederiksen. Forbuddet håndhæves af den Romerske hær. Judas har derfor ikke mulighed for at forråde Jesus – derfor ingen korsfæstelse – og ingen Påske. Desuden kan nadveren heller ikke indstiftes, da deltagelsen af de krævede 12 disciple overstiger det maksimale antal på 10, og det derfor vil blive betragtet som ulovlig sammenstimlen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.